Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Holosko
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 103 defa
Konuyu Görüntüleyenler

Sayfa: [1]
Konu: Holosko  (Okunma Sayısı 103 defa)
10 Ocak 2008, 22:28
:
DreBeLa
Ziyaretçi

Uyarı Puanı:
%0
Holosko

Holosko'nun gönlü Beşiktaş'ta

Avrupa'da çeşitli takımların transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün Beşiktaş'ta olduğunu belirterek, "Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum" dedi.

Vestel Manisaspor ile ilgili program yapan bir televizyon kanalının Tarık Almış Tesisleri'ndeki çekimlerinde ropörtaj veren Holosko, Paris Saint Germain, Juventus, Werder Bremen ve Beşiktaş takımlarının kendisiyle ilgilendiğini belirtti.

Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah-beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki Filip Holosko, "Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum" dedi.
Önüne konulan dört formadan Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, "İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri" dedi.

EkimHost Internet Hizmetleri - ekimhost.com

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer:  

Okuduğunuz Konu İle Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Holosko iddialı geliyor Spor N[!]ToYiq 0 13 Son Mesaj 07 Ağustos 2008, 20:55
Gönderen: N[!]ToYiq
Holosko alışverişte Magazin ßarkod 0 3 Son Mesaj 11 Ekim 2008, 13:46
Gönderen: ßarkod
Holosko da milli takıma çağırıldı Spor N[!]ToYiq 0 0 Son Mesaj 15 Kasım 2008, 12:21
Metin TEKİN: Filip Holosko ile başlamalıydı Spor N[!]ToYiq 0 1 Son Mesaj 30 Kasım 2008, 05:07